Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστήμιο Κρήτης

INGENIUM Summer Senior School: “Healthy body, healthy campus: Building a sustainable INGENIUM future” | Rouen, Normandy | ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 04/04

ROUEN 10 DOI illustration

ROUEN 10 DOI illustration

 

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης, μέλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου INGENIUM, συμμετέχει στο πλαίσιο των 10 days of INEGNIUM στο Summer Senior School: “Healthy body, healthy campus: Building a sustainable INGENIUM future” από τις 27 έως τις 31 Μαΐου 2024 στη Ρουέν της Νορμανδίας.

Αν είσαι μεταπτυχιακός/ή φοιτητής/τρια, υποψήφιος διδάκτορας ή μεταδιδάκτορας και θέλεις να συμμετέχεις, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ.

Σκοπός: To συγκεκριμένο Summer Senior School, θα εστιάσει στην κοινωνική ευθύνη και τη βιώσιμη ανάπτυξη και θα δώσει την δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδικούς αγώνες, τιμώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Το INGENIUM Summer Senior School έχει ως στόχο να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια διεπιστημονική προσέγγιση όλων των πρωτοβουλιών για μια πιο δίκαιη και βιώσιμη κοινωνία, με στόχο την επινόηση ενός ανθεκτικού και διαρκούς έργου για τις πανεπιστημιουπόλεις του INGENIUM.

Μέσω αυτού του Summer Senior School, οι μαθητές θα αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη βιοποικιλότητα, το περιβαλλοντικό δίκαιο, τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και τις Ολυμπιακές Αξίες και θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν μέσα σε πολυπολιτισμικές ομάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ