Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστήμιο Κρήτης

INGENIUM Summer Junior School: “Print your Mind in 3D – Empower Your Creativity” | ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: 04/04

TUIASI 10 DOI illustration

TUIASI 10 DOI illustration

 

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης, μέλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου INGENIUM, συμμετέχει στο πλαίσιο των 10 days of Summer Junior School:

“Print your Mind in 3D – Empower Your Creativity”

από τις 20 έως τις 24 Μαΐου 2024 στο Iasi της Ρουμανίας. Αν είσαι προπτυχιακός φοιτητής/τρια και θέλεις να συμμετέχεις στο INGENIUM Summer Junior School: “Print your Mind in 3D – Empower Your Creativity” συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ.

Σκοπός: Μέσα από το συγκεκριμένο Summer Junior School, προπτυχιακοί φοιτητές/τριες από τα 10 Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια της σύμπραξης INGENIUM, θα συναντηθούν στο “Gheorghe Asachi” Technical University of Iasi (TUIASI) στη Ρουμανία και θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν, να ενισχύσουν την δημιουργικότητα και τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και
να συμμετέχουν σε ποικίλες δραστηριότητες σχετικά με την τρισδιάστατη εκτύπωση και αποτελεσματικές στρατηγικές προώθησής της στην αγορά.

Επίσης, οι φοιτητές θα γνωρίσουν τον πολιτισμό και την γλώσσα της Ρουμανίας, θα πάρουν μέρος σε κυνήγι θησαυρού ανακαλύπτοντάς παράλληλα την όμορφη πόλη του Iasi.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ