Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστήμιο Κρήτης

Start4Health Accelerator by Pfizer CDI: Νέος Κύκλος Αιτήσεων 2024

Ελληνικές startups σε διάφορα στάδια ανάπτυξης καλούνται να καταθέσουν τις καινοτόμες προτάσεις τους μέχρι τις 24 Ιουνίου, να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα και να διερευνήσουν συνεργασίες με τη Pfizer.

Το πρόγραμμα αναζητά λύσεις στους τομείς του eHealth, Bioinformatics, Data Insights & Business Intelligence, και Sustainable & ESG Innovation. Απευθύνεται σε ελληνικές startups που επιθυμούν να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους και να διερευνήσουν συνεργασίες με τη Pfizer.

Λόγοι συμμετοχής:

  • Ευκαιρίες για συνεργασίες και καινοτομία
  • Kαθοδήγηση και υποστήριξη από κορυφαίους ειδικούς
  • Χρηματικά έπαθλα των €25.000 και €10.000 για τις δύο startups που θα ξεχωρίσουν

Δύο κατευθύνσεις για πρώτη φορά φέτος:

Ο ανανεωμένος κύκλος του Start4Health απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης:

  1. Acceleration Lab: Απευθύνεται σε startups που αναζητούν καθοδήγηση και πόρους για να προχωρήσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο. Μέσω του “Acceleration Lab,” το CDI παρέχει απαραίτητους πόρους αλλά και καθοδήγηση σε νεοφυείς επιχειρήσεις προκειμένου να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους και να φέρουν τις καινοτόμες λύσεις τους στην αγορά.

  1. ScaleUps Studio: Για πρώτη φορά φέτος, το “ScaleUps Studio” απευθύνεται σε πιο ώριμες startups που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν μια πιθανή συνεργασία με την Pfizer, ώστε να διευρύνουν τη δραστηριότητά τους και να συμβάλουν στη δημιουργία των καινοτόμων λύσεων που αναπτύσσει το CDI.

Σημαντικές πληροφορίες:

  • Οι εταιρείες που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση θα πρέπει να έχουν συσταθεί και να διαθέτουν ελληνικό ΑΦΜ.
  • Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι ανοιχτή μέχρι τις 24 Ιουνίου 2024.

Πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την υποβολή αιτήσεων, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://centerfordigitalinnovation.pfizer.com/gr/start4health

Κατηγορία: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ