Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστήμιο Κρήτης

Women do business: Πρόσκληση στο τελικό event του προγράμματος Life’s Cards

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας του Women Do Business:

“Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο τελικό event του προγράμματος Life’s Cards, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου. Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί με σκοπό να υποστηρίξει νέους/νέες από μικρές πόλεις, απομακρυσμένες και αγροτικές περιοχές, βοηθώντας τους να γίνουν πιο θαρραλέοι, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

📅 Ημερομηνία: Τετάρτη 3 Ιουλίου
🕕 Ώρα προσέλευσης: 18:00
📍 Τοποθεσία: Αίθουσα ΕΦΕ Ηρακλείου, Δούκος Μποφώρ 20

Στο event, θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε όλοι μαζί το παιχνίδι προσωπικής ανάπτυξης “Life’s Cards” και να ανακαλύψουμε το μονοπάτι της ζωής με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Μαζί μας θα είναι οι συνεργάτιδες μας από τη Λετονία, εκπρόσωποι των οργανισμών που συμμετέχουν στο project: ο σύλλογος υποστήριξης νέων “SAVA KABATA” από το Λιβάνι και η ΜΚΟ “Association of Educational Games and Methods” από τη Ρίγα.

🟠Το εκπαιδευτικό παιχνίδι Life’s cards απευθύνεται τόσο σε νέους και νέες που τους ενδιαφέρει να εξελίξουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες όσο και σε εκπαιδευτικούς οι οποίοι θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν το παιχνίδι ως μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας ειδικότερα σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και αυτοεξέλιξης.

Θα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να μοιραστείτε την πρόσκληση τόσο με νέους/νέες που θα τους ενδιέφερε όσο και με άτομα που εργάζονται με τη νεολαία (εκπαιδευτικοί, παιδαγωγοί κλπ) ! 

🎁 Επιπλέον, θα δοθούν αναμνηστικά δώρα καθώς και πιστοποιητικά παρακολούθησης Youthpass σε όσους/όσες παρευρεθούν!

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής εδώ: Life’s cards event

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ: Life’s Cards | Women Do Business | Πρόγραμμα Erasmus

Το έργο “Inspirational Personal Development Game ‘Life’s Cards'”, με αριθμό 2022-3-LV02-KA210-YOU-000102378, χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω του προγράμματος “Erasmus+: Youth”, το οποίο στη Λετονία διαχειρίζεται η Υπηρεσία Διεθνών Προγραμμάτων για τη Νεολαία.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί και να γιορτάσουμε μαζί το τέλος αυτού του  προγράμματος!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Women Do Business🌸”

Κατηγορία: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ,Εκδηλώσεις