Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστήμιο Κρήτης

 Uni-Pharma Kleon Tsetis Pharmaceutical Laboratories S.A.

Σύντομη περιγραφή

Η UNI-PHARMA ανήκει στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) και φέτος κλείνει 60 χρόνια ζωής.

Η UNI-PHARMA σήμερα είναι μια μεγάλη και δυναμική βιομηχανία φαρμακευτικών προϊόντων που ερευνά, αναπτύσσει, παράγει και διανέμει φαρμακευτικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και ιατροτεχνολογικά προϊόντα καινοτόμου τεχνολογίας για μέθοδο χορήγησης ύψιστης ποιότητας, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας.

Κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις (τεμάχια) της Ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς, μεταξύ των αμιγώς Ελληνικών εταιρειών και δεν σταματά. Συνεχίζει να μεγαλώνει καθημερινά το portfolio της και τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται. Κύριος στόχος της UNI-PHARMA είναι η επίτευξη της εισαγωγής σε νέες αγορές παράγοντας καινοτόμα προϊόντα και η εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης αποκλειστικά μέσω των δικών της κεφαλαίων.

Η UNI-PHARMA επενδύει δυναμικά σε σύγχρονες μονάδες παραγωγής και προηγμένες τεχνολογίες, σε ανθρώπους δραστήριους με υψηλά προσόντα και ήθος, σε συστήματα οργάνωσης που εξασφαλίζουν την υπευθυνότητα και τη συμμετοχή, σε συνεργάτες, και ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός της UNI-PHARMA παραμένει σταθερός με βασικούς άξονες την έμφαση στην Έρευνα & Ανάπτυξη, την Καινοτομία, την Υπευθυνότητα, την Αλληλεγγύη, το Ηθικό Επιχειρείν και την αφοσίωση στην Αριστεία. Για τη UNI-PHARMA το Ανθρώπινο Δυναμικό αποτελεί μία από τις προτεραιότητες και γι’ αυτό δεσμεύεται για τη δημιουργία ενός άριστου και αξιοκρατικού εργασιακού περιβάλλοντος και την παροχή ελκυστικών δυνατοτήτων εξέλιξης, αναλόγως των ικανοτήτων και των προσωπικών επιδιώξεων του καθενός. Η δύναμη της UNI-PHARMA διευρύνεται σταθερά με νέους, αλλά και έμπειρους επαγγελματίες, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Εκπρόσωποι

Athanasios Archondikis, Vice President, Operations Director

Smaragdi Talaki, Head of Human Resources

Maria Chountoulesi, Intellectual Property & Research Liaison Officer

 

 

Ιστοσελίδα Εταιρείας

https://www.uni-pharma.gr/el/