Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ν. ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ Α.Ε

Σύντομη περιγραφή

Η εταιρεία Ν. ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1955 στην υλοποίηση ολοκληρωμένων εργαστηριακών λύσεων που περιλαμβάνουν την πώληση, την εγκατάσταση, την τεχνική και την επιστημονική υποστήριξη αναλυτικών και εργαστηριακών οργάνων. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες μας έτσι ώστε να καλύπτουν το σύνολο των αναλυτικών αναγκών τους.

Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους κατασκευαστικούς Οίκους οι οποίοι διαθέτουν προϊόντα προηγμένων τεχνολογιών. Η εταιρεία μας είναι στελεχωμένη από έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Χημικούς, Χημικούς Μηχανικούς, Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς) που εκπαιδεύονται διαρκώς και συστηματικά από τους κατασκευαστικούς οίκους που αντιπροσωπεύουμε. Τα στελέχη της εταιρείας έχουν πολυετή επιτυχή παρουσία στην ελληνική αγορά με δεδομένο ότι η εταιρεία μας έχει τη μεγαλύτερη βάση εγκατεστημένων οργάνων στην Ελλάδα.

Παρέχουμε σύγχρονη και δομημένη εκπαίδευση στους αναλυτές και εφαρμόζουμε πλήρη πρωτόκολλα μεθόδων ενόργανης χημικής ανάλυσης. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 και έχει διαπίστευση από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης κατά 17025.

 

Εκπρόσωποι:

Γιώργος Αστεριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος
Δρ. Μάνος Μπαρμπούνης , Διευθυντής Πωλήσεων

 

Ιστοσελίδα Εταιρείας

https://asteriadis.gr/