Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστήμιο Κρήτης

 JADBio

Σύντομη περιγραφή

Η JADBio-GNOSIS DA ΑΕ είναι μια δυναμική νεοφυής εταιρεία (spin-off) του Πανεπιστημίου Κρήτης, εξειδικευμένη σε προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης και υπηρεσίες συμβούλων μηχανικής μάθησης. Με συνεργάτες στην Ελλάδα, Δανία και Γερμανία, έχει αποκτήσει ιδιωτικά και δημόσια κεφάλαια για τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της.

Το πρώτο της προϊόν, το JADBio, κυκλοφόρησε το 2021 για το οποίο αναγνωρίστηκε με το βραβείο “Spin-Off of the Year 2021” από το Elevate Greece. Το JADBio είναι ένα εργαλείο AutoML που βασίζεται σε δεκαετίες έρευνας στη μηχανική μάθηση και βιοπληροφορική, χρησιμοποιούμενο καθημερινά από ερευνητές σε όλο το κόσμο στην Ακαδημία και τη Βιομηχανία.

Με πάνω από 40 ανακαλύψεις βασισμένες στο JADBio να έχουν δημοσιευτεί για πολλαπλά προβλήματα σε βιοϊατρική, διαγνωστική και φαρμακευτική βιομηχανία, η εταιρεία έχει πολυετή εμπειρία και σε άλλους κλάδους όπως λιανική, χρηματοοικονομικά, μηχανική και ασφάλεια, καθώς και σε εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής Αιτιακής Ανάλυσης και εκπαίδευσης στην επιστήμη των δεδομένων.

Εκπρόσωποι

Prof. Ioannis Tsamardinos, Co-founder JADBio, Professor at the Computer Science Department at the University of Crete

Giorgos Papoutsoglou, PhD, Head of Product and Services

Ιστοσελίδα Εταιρείας

https://jadbio.com