Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστήμιο Κρήτης

Bizrupt

Σύντομη περιγραφή

Το Bizrupt είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2017 με έδρα την Κρήτη. Όραμά του είναι η δημιουργία ενός ισχυρού οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην ελληνική περιφέρεια, με στόχο μία συνεχή και βιώσιμη ανάπτυξη για ένα καλύτερο μέλλον.

Η ομάδα του Bizrupt σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις σε περιοχές μακριά από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας, με περιορισμένη πρόσβαση σε προγράμματα και υποστήριξη νέων ιδεών.

Το Bizrupt υλοποιεί σε σταθερά δύο ολοκληρωμένα προγράμματα επιχειρηματικότητας, το Foundit και το VentureGarden Ηράκλειο, και ολοκλήρωσε πρόσφατα των πρώτο κύκλο του incubator πράσινων ιδεών GrowCrete. Υλοποιεί ακόμα το πρόγραμμα απασχολησιμότητας νέων Get Hired. Παράλληλα, διοργανώνει πλήθος άλλων δράσεων, μεταξύ αυτών το Open Coffee Heraklion και το Fuckup Nights Crete. Επιπλέον, το Bizrupt έχει πρόσφατα αποκτήσει τον δικό του χώρο, όπου φιλοξενεί εκδηλώσεις, λειτουργεί ως φυσικός χώρος incubation ομάδων και παρέχει ένα πλήθος άλλων υπηρεσίες προς επιχειρήσεις.

 

Εκπρόσωποι

Αλεξάνδρα Καραπιδάκη, Co-founder Bizrupt

Κωνσταντίνος Βασσάκης, Co-founder Bizrupt

 

Ιστοσελίδα Εταιρείας

https://bizrupt.gr