Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστήμιο Κρήτης

 Aura Kritis Natural

04-Aura Kritis LOGO

Σύντομη περιγραφή

Η Aura Kritis ιδρύθηκε το 2020 στα Χανιά της Κρήτης και φέρει ως αποστολή της την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, μέσα από τα πολύτιμα συστατικά της Κρητικής Φύσης.
Εσωκλείοντας το Βιολογικό Ελαιόλαδο στην καρδιά των φυσικών καλλυντικών μας και εναρμονίζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες ανθέων και βοτάνων με την επιστημονική τεχνογνωσία, δημιουργούμε προϊόντα περιποίησης, κορυφαίας ποιότητας.
Όραμα μας αποτελεί η επιστροφή σε ένα φυσικό τρόπο ζωής, με καλλυντικά που επαναφέρουν τη φυσική ομορφιά του δέρματος, ακτινοβολώντας την απαράμιλλη γοητεία μιας υγιούς επιδερμίδας.
Παράλληλα, βασική επιδίωξη είναι η υλοποίηση του ευγενή στόχου μας μέσα από πρακτικές που σέβονται τη φυσική κληρονομιά μας, όπως και τα έμβια όντα που την απαρτίζουν, επιλέγοντας οικολογικά υλικά συσκευασίας και αποκλείοντας κάθε συστατικό ζωικής προέλευσης.
Με δυναμικό επιστημονικό υπόβαθρο, οι βάσεις του οποίου τέθηκαν από το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, δημιουργούμε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που εσωκλείουν την αύρα του γόνιμου κρητικού εδάφους, την αύρα της Κρήτης.

 

Εκπρόσωποι

Ηλιάννα Βρουβάκη, Χημικός, MSc Φαρμακευτικής, Ιδρύτρια & Υπεύθυνη Επιστήμονας της Aura Kritis

Χάρης Γρυπάρης, Χημικός, PhD, Διευθύνων Σύμβουλος

 

Ιστοσελίδα Εταιρείας

https://aurakritis.gr/