Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστήμιο Κρήτης

Webinar: Τελευταίες Συμβουλές για την Ημέρα Καριέρας

Η Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας θέλοντας να υποστηρίξει τους φοιτητές στην προετοιμασία τους για το 4th Career Fair 2023 (*) θα πραγματοποιήσει διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

Τελευταίες Συμβουλές για την Ημέρα Καριέρας

Απευθύνεται πρωταρχικά στους φοιτητές που θα συμμετάσχουν στο Career Fair αλλά μπορούν να το παρακολουθήσουν και φοιτητές άλλων τμημάτων που τυχόν ενδιαφέρονται.

📅 Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023
⏲️ 19:00- 20:00
🔗 zoom

Θέματα που θα μας απασχολήσουν:

🎯 Γιατί να έρθεις στην Ημέρα Καριέρας αν δεν ψάχνεις για δουλειά
🎯 Πως να προσεγγίσεις τις εταιρείες που σε ενδιαφέρουν
🎯 Ποια events και workshops σου ταιριάζουν ανάλογα με την ειδικότητα σου
🎯 Πως να δικτυωθείς με τα στελέχη των εταιρειών
🎯 Συμβουλές της τελευταίας Στιγμής


➡️  Eγγραφή εδώ: https://forms.gle/Maw6gVkhRdcoD76Q9

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

(*) το 4th Career Fair 2023 διοργανώνεται από φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών με την υποστήριξη του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών και της Δομής Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στο πλαίσιο του Career Fair θα δοθεί η δυνατότητα, σε όσους/ες φοιτητές/τριες ενδιαφέρονται, να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με τα Τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού (προσλήψεων) των εταιρειών / φορέων που θα συμμετάσχουν.

Η δραστηριότητα της Δομής Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης υποστηρίζεται από το ΕΣΠΑ (Πράξη “Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Κρήτης” | κωδικός ΟΠΣ 5074956 | συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020»)

ESPA 14 20 logo
  • Έναρξη Εκδήλωσης: 2023-10-10

    Λήξη Εκδήλωσης: 10 Οκτωβρίου 2023