⭐ Εργαστήριο ΑΥΤΟΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ | Νοέμβριος 2021 | για φοιτήτριες/τές του Π.Κ.

ΑΥΤΟΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ 768x1086

Η «Αυτοπεριγραφική ΄Εκθεση» ή «Έκθεση Ενδιαφερόντων» αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κείμενο που συνοδεύει τις αιτήσεις για μεταπτυχιακές σπουδές.

Το Κέντρο Γραφής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με τη Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας θα πραγματοποιήσει εξ αποστάσεως βιωματικό σεμινάριο διάρκειας 4 συναντήσεων με στόχο οι συμμετέχοντες να κατακτήσουν τις απαραίτητες συγγραφικές δεξιότητες για τη σύνταξη μιας επιτυχημένης και αποτελεσματικής «Αυτοπεριγραφικής ΄Εκθεσης».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλες/όλους φοιτήτριες/φοιτητές του Πανεπιστήμιου Κρήτης που σχεδιάζουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ανώτερο επίπεδο.

Πρόγραμμα διαδικτυακών συναντήσεων:

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 12:00-14:00
Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 12:00-14:00
Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 12:00-14:00
Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 12:00-14:00

 

Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής: εδώ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ. Το εργαστήριο θα επαναληφθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.