Δύο (2) θέσεις έκτακτου προσωπικού για Πτυχιούχους/ες Επιστήμης των Υπολογιστών ή συναφές αντικειμένου

ΘΕΣΗ
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για δύο (2) θέσεις έκτακτου προσωπικού για Μηχανικό Λογισμικού / Προγραμματιστή που θα απασχοληθεί στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και ‘Έρευνας (ΙΤΕ) μέσω σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Η εκτιμώμενη χρονική διάρκεια της συμβάσεως που θα συναφθεί ανάμεσα στο ΙΠ-ΙΤΕ και στο επιλεγέν προσωπικό είναι 12 μήνες με δυνατότητα παράτασης ή επέκτασης. Ο εκτιμώμενος χρόνος έναρξης του έργου είναι η 01/02/2022.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
— Πτυχίο πανεπιστημίου στον τομέα της Επιστήμης των Υπολογιστών ή σε σχετικό τομέα.
— Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
— Ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άρρενες υποψηφίους).

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
— Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής.
— Επαγγελματική εμπειρία 1 αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού και ανάπτυξη εφαρμογών web.
— Επαγγελματική εμπειρία σε κάποια ή κάποιες από τις παρακάτω γλώσσες προγραμματισμού και τεχνολογίες όπως Microsoft .NET, MVC, C#, ASP.NET WebAPI, Java, PHP, HTML5, JavaScript, XML, JSON, AJAX,CSS3.
— Επαγγελματική εμπειρία σε συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων όπως PostgreSQL, MS SQL, MySQL, ORACLE.
— Επαγγελματική εμπειρία σε ένα από τα παρακάτω: secure programming, Web Application Security (π.χ. OWASP), Penetration tests, Unit tests. ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης, δηλαδή το αργότερο μέχρι 16/12/2021. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://www.ics.forth.gr/jobs/el/ πατώντας την ένδειξη «apply for the position» κάτω από την προκήρυξη της θέσης.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης, δηλαδή το αργότερο μέχρι 16/12/2021. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://www.ics.forth.gr/jobs/el/ πατώντας την ένδειξη «apply for the position» κάτω από την προκήρυξη της θέσης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ