Νέο ΠΜΣ: "Τεχνο-οικονομικά Συστήματα Διοίκησης" | ΕΚΠΑ

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) προσφέρουν θέσεις, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Τεχνο-οικονομικά Συστήματα Διοίκησης (Master of Science in Techno-economic Systems Management).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους πτυχιούχους (στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, διοικητικούς υπαλλήλους, κ.λπ - ανεξαρτήτως σχολής αποφοίτησης, κατεύθυνσης και ειδίκευσης), στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο Πρόγραμμα εφαρμόζονται σύγχρονες μεθόδοι εκπαίδευσης (blended learning – συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης).

Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μικτή ή συνδυαστική εκπαιδευτική διαδικασία (blended learning), η οποία συνδυάζει τη συμβατική εκπαιδευτική διαδικασία της διδασκαλίας σε αίθουσα, με τη χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Περισσότερα: https://tsm.ba.uoa.gr/