Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστήμιο Κρήτης

 ΕLPEN Α.Ε.

Σύντομη περιγραφή

H ΕLPEN δραστηριοποιείται από το 1965 στην παραγωγή ελληνικών φαρμάκων. Τομέας προτεραιότητάς της αποτελεί η έρευνα, στην οποία επενδύει περισσότερο από το 10% του ετήσιου τζίρου της.
Για το χρονικό διάστημα 2020-2025 η ELPEN υλοποιεί ένα πρόγραμμα επενδύσεων ύψους 125 εκατ. ευρώ. Στον παραγωγικό τομέα οι επενδύσεις της αφορούν στον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων παραγωγικών της εγκαταστάσεών της στο Πικέρμι και στη δημιουργία ενός νέου εργοστασίου παραγωγής φαρμάκων στην Κερατέα. Στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης η εταιρεία επενδύει στη δημιουργία ενός Πάρκου Καινοτομίας-Βιοτεχνολογίας, του Athens LifeTech Park, που θα εστιάζει στους τομείς της καινοτομίας, της έρευνας και της εκπαίδευσης.
Η ELPEN επενδύει διαχρονικά στο ανθρώπινο δυναμικό της. Το προσωπικό της ξεπερνά σήμερα τα 1.350 άτομα σε επίπεδο ομίλου, ενώ οι νέες επενδύσεις της θα δημιουργήσουν 800 νέες θέσεις εργασίας και μάλιστα για εργαζόμενους υψηλής εξειδίκευσης, ενώ η συνολική επίδρασή τους στην απασχόληση υπολογίζεται σε περισσότερες από 5.000 θέσεις εργασίας.

 

Εκπρόσωποι

Δήμητρα Κόγια, Learning & Development Manager

Βιργινία Κολυδά, Recruitment & Talent Acquisition Manager

 

Ιστοσελίδα Εταιρείας

www.elpen.gr